Verleid jezelf tot excellentie! Gereedschap voor extra intelligente mensen

Wie extra intelligent is en wil excelleren is vaak zelf het lastigste obstakel. Beperkende overtuigingen over de eigen kwaliteiten remmen af.
Het boek ‘Verleid jezelf tot excellentie. Gereedschap voor extra intelligente mensen’ geschreven door Willem Kuipers in samenwerking met Annelien van Kempen, biedt gereedschap om die overtuigingen te verruimen. Het boek geeft antwoord op vragen als: Wie zijn extra intelligente mensen? Excellentie, wat is dat? Is het arrogant om excellent te willen zijn? Ben ik wel goed genoeg?

In een prettig leesbare stijl biedt deze uitgave een uitgebreide omschrijving van het begrip extra intelligentie (Xi) en licht de verschillen en overeenkomsten tussen Xi en hoogbegaafdheid toe. Het introduceert de zeven facetten van Xidentiteit en maakt zichtbaar welke karakteristieke eigenschappen een bepalende invloed hebben op de persoonlijkheid van Xi-ers. Het biedt Xi-ers via de metafoor van het labyrint stapsgewijs een proces aan om toe te werken naar een duurzame expressie van hun excellentie.

Dit boek is geschreven voor iedereen die met extra intelligente mensen te maken heeft: voor wie het zelf is, voor wie dierbaren het zijn en voor wie beroepsmatig bij hun wel en wee betrokken is.

Je kunt de inhoudsopgave als pdf-bestand downloaden.

Gegevens en bestellen

Verleid jezelf tot excellentie! Gereedschap voor extra intelligente mensen
Willem Kuipers in samenwerking met Annelien van Kempen. Zoetermeer: Free Musketeers. In de wereld gezet op 22 november 2007.
ISBN 978 90 8539 926 1. 266 pagina A5.
Prijs: € 17,95

Het boek is rechtstreeks te bestellen bij de uitgever in Zoetermeer, die nu werkt onder de naam Lecturium uitgeverij, via hun webwinkel. Het is via diverse internet boekwinkels verkrijgbaar. U kunt het ook bij uw reguliere boekwinkel bestellen.

Verder is het boek via ons verkrijgbaar bij onze voordrachten en workshops en door middel van het sturen van een bericht via het contact formulier met vermelding van de benodigde adresgegevens. Verzendkosten voor een boek binnen Nederland zijn €1,95. Wij bevestigen de bestelling met vermelding van factuurgegevens. Na ontvangst van de betaling wordt het boek verstuurd.