Inloopmiddag

Ongeveer maandelijks organiseer ik samen met Mechel Ensing-Wijn van Beelddenkwerk een inloopmiddag van 15.00 tot 18.30 uur.
Een gelegenheid om zonder afspraak langs te komen voor een eerste kennismaking, voor informatie over workshops, presentaties of andere activiteiten, om allerlei informatie over Beelddenken en over Xi in te zien of te kopen, om bij te praten, of om je te laten verrassen door de andere aanwezigen.

Let op: Sinds de zomer van 2020 is de inloopmiddag op een andere locatie dan voorheen: In Leiden in plaats van in Voorburg. Zie hieronder.

Aanpassing: i.v.m. Covid-19 moet je je vooraf aanmelden via het contactformulier, met vermelding van je telefoonnummer en het geschatte moment dat je komt. Bij aankomst is er gelegenheid je handen te wassen/ontsmetten. Wij schudden geen handen en houden 1,5 meter afstand. Indien er veel aanmeldingen zijn, maken we alsnog nadere afspraken met tijdvakken.
Uiteraard verwachten we dat je alleen komt als je zelf gezond bent en noch jij, noch je gezinsleden enige symptomen van een mogelijke Covid-19 besmetting vertonen.

Indien je op een inloopmiddag had willen komen die wij moeten afgelasten, zoek dan contact of er andere mogelijkheden voor interactie zijn.

Data

De data voor de tweede helft van 2021 zijn:

donderdag 26 augustus
woensdag 22 september
vrijdag 15 oktober

dinsdag 16 november
maandag 13 december

Tijd en plaats

De locatie voor de inloopmiddag is Mechel’s atelier in Leiden.
Tijd: van 15.00 uur tot 18.30 uur

Plaats: Naast het winkelcentrum Stevensbloem, Leiden,
Trix Terwindtstraat 2, 2331 GW, Leiden.
Vanaf de parkeerplaats zie je een grijs gebouw, rechts de bibliotheek, links is nr. 2 in een voormalige kinderopvang.
Vijf minuten lopen vanaf NS Station De Vink.
Rechts van de voordeur zit de bel, mocht de deur niet open staan.