Labyrint sessie

Soms krijg je de helderste inzichten tijdens een wandeling: de ritmische, rustige beweging in de natuur doet je controle over eigen opvattingen ontspannen, waardoor er opeens ruimte ontstaat om een nieuwe visie op te merken en je te realiseren dat de oude over de houdbaarheidsdatum was.
Hardnekkige denkpatronen over je gewenste loopbaan of de onmogelijkheid daarvan blijken toch veranderbaar of misbaar te zijn. Het lucht op en geeft duidelijkheid.

Je Persoonlijk Labyrint lopen

Met hark aan de slag

Met hark aan de slag

De structuur van het labyrint is bij uitstek geschikt om het oude los te laten en het nieuwe te ontvangen. Ik ’teken’ met een hark het labyrintpatroon volgens jouw voorkeuren op een strand, of een andere zanderige, rustige plek, daarna is het aan jou om het te lopen.

Vooraf hebben we in een strandtent o.i.d. samen besproken waar je naar op zoek bent en hoe je de wandeling zo effectief mogelijk kan maken.
Ik sta buiten het labyrint en maak foto’s om later je herinnering aan wat er tijdens het lopen gebeurde te faciliteren. Als je met het labyrint klaar bent, praten we – wederom binnen – na.
In de praktijk neemt dit ongeveer drie uur, soms wat langer als er veel te bespreken blijkt. Voor de sessie geldt ons gebruikelijke uurtarief (particulier of zakelijk).
Je krijgt na een paar dagen een cd met een bewerkte selectie van de gemaakte foto’s toegestuurd.

Bij het menu gedeelte over labyrinten kan je meer lezen over het labyrint en foto’s zien van andere labyrint wandelingen.

Klaar voor eerst stap

Klaar voor eerste stap in het labyrint