Activiteiten

Waar de interactie bij Coaching vooral één op één is, gaat het bij de activiteiten juist om (meer dan) één op meer dan één. Het is een andere vorm van informatie uitwisseling, er hangt een andere prijs aan, en het geeft je de gelegenheid om de diversiteit van Xi-ers in de praktijk te ervaren.

Rondleiding

Het is een bijzondere ervaring dat gesprekken tussen Xi-ers in een andere versnelling gaan dan voor veel Xi-ers hun dagelijkse praktijk is. Alsof je kan ophouden met jezelf afremmen en meer ruimte krijgt om je te laten zien zoals je bent. Dat licht ik toe bij de de ruimte van Ximension.

Samen met collega’s organiseer ik twee soorten ontmoetings bijeenkomsten, de maandelijkse inloopmiddag en af en toe een “Ontmoeting”. Zie ook de periodieke aankondigingen.

Ik vind het heerlijk om mijn kennis in presentaties over te dragen en in gesprek te gaan over ieders ervaringen met Xi. De Reis van de Held is de titel van een van mijn presentaties met open inschrijving. Empathie en taakgerichtheid en de consequenties voor interactie is een ander voor mij intrigerend onderwerp. Meer onderwerpen kunnen nog volgen.
Als je daar niet op wil wachten, kan je me uitnodigen om over allerlei onderwerpen uit mijn publicaties op locatie presentaties te komen houden.

Wie meer wil weten over de eigen omgang met Beelddenken doet er goed aan bij een cursus of training zoals verzorgd door Mechel Ensing-Wijn langs te gaan.
Amanda Bouman kan je leren om beter met je eigen energie en die van anderen om te gaan.