Dag www.xi2.nl!

Dag www.xi2.nl!

Vandaag heb ik de website www.xi2.nl leeg gehaald en de diverse bladzijden doorverbonden naar (specifieke gedeelten van) www.ximension.nl. Daarmee is een periode van 11 jaar www.xi2.nl, ‘Kuipers & Van Kempen’ afgerond.

1e website xi2.nlIn september 2002 kwam de eerste versie van onze website in de lucht.
De 17 bladzijden inhoud gingen over de herkenning van Xi en over onze dienstverlening.

Twee jaar later, in 2004, ontwierp en bouwde ik de tweede versie zelf, omdat ik inmiddels behoefte had om via de website veel meer informatie over extra intelligentie toegankelijk te maken en het gebruik van internet toenam.
In ruim drie jaar groeide de website steeds verder en was xi2.nl een van de weinige websites met uitgebreide informatie over ongewoon intelligente volwassenen. De informatie was voor velen een enorme opsteker en werd – letterlijk volgens reacties- van voor tot achter gevroten en doorgegeven.

Ik wilde de informatie ook in boekvorm beschikbaar maken en eind 2007 verscheen Verleid jezelf tot excellentie. De volgende stap was een nieuw ontwerp van de website om aan te sluiten bij de structuur en inhoud van het boek. Plus een beknopte Engelstalige versie om ook buiten Nederland het gedachtengoed te kunnen uitdragen.

3e website xi2Dit derde ontwerp begon in 2012 uit zijn voegen te barsten. Met alle aanvullingen, mede door het tweede boek Enjoying the Gift of Being Uncommon, nam de overzichtelijkheid af.
In de loop van 2012 werkte ik aan de overgang van ‘Kuipers & van Kempen’ naar ‘Ximension’ en in het najaar liet ik een nieuw website ontwerp en dito structuur in WordPress bouwen, waarbij ik zelf inhoud kon toevoegen en bijwerken.

Vanaf begin 2013 zijn beide websites tegelijk online geweest om de overgang zo vloeiend mogelijk te maken. Het was onvermijdelijk dat sommige informatie van xi2.nl niet werd meegenomen naar ximension.nl: Het grootste deel is immers goed te vinden in de beide boeken en de site zou alsnog te complex worden.

En nu is xi2.nl uitgewerkt. Met ximension.nl voor het Nederlandse taalgebied en met ximension.com in het Engels (nog in de nieuwe stijl te brengen) is er een heldere basis om op door te bouwen. Want er blijkt nog veel rond Xi-ers en hun Xi te ontdekken en uit te dragen.

Dag www.xi2.nl, je was een fijn adres. Hallo Ximension, aan de slag!

Reacties zijn gesloten.